Sēklu diedzēšanas komplekts

Viens sietiņš+vāciņš/25EUR
Divi sietiņi+ vāciņš /30EUR
Trīs sietiņi+ vāciņš /35EUR
Viens sietiņš+ vāciņš +apakšējais šķīvis/30EUR
Divi sietiņi+ vāciņš +apakšējais šķīvis/35EUR
Trīs sietiņi+ vāciņš ++apakšējais šķīvis/40EUR


Trauciņus vari pasūtit zvanot: 29146710
Tos varēs saņemt Miera 39, Rīgā, vai uz pakomātu.


Neglazēts māla diedzēšanas trauks nodrošina sēkliņām ideālus apstākļus dīgšanai – tie ir ļoti līdzīgi dabiskam dīgšanas procesam zemē! Māls ir porains, tas labi absorbē ūdeni, nodrošinot vajadzīgo mitrumu un ventilāciju sēkliņām. Tumsa sēkliņām nodrošina izcilu garšas  kvalitāti un labākās uzturvērtības,  jo dabiski arī augsnē sēkliņas dīgst tumsā.
Vāciņs vajadzīgs arī , lai mitrums neizgarotu un sēkliņas neizkalstu!

Kā diedzēt:
• sēkliņas uzbriedina - iemērc  ūdenī un atstāj uz 12h
• sietiņu iemērc ūdenī, lai porās sasūcas mitrums
• pārliek sēkliņas diedzējamā traukā, noskalo  zem krāna
• uzlieciet vāciņu un atstājiet dīgt
• atkarībā no šķirnes – sēkliņas būs sadīgušas pēc 2-5 dienām,  un tās ir gatavas lietošanai
• skalošanu un ūdens maiņu uz šķīvīša veiciet katru dienu
• ja vēlaties dīgstus audzēt tālak – novietojiet trauciņu uz loga, lai tās sāk augt un zaļot.
• sadīgušās sēkliņas var labi uzglabāt ledusskapī (3-4 dienas)
Lai patstāvīgi nodrošinātu sev ražu un dauzdveidību– iesakam lietot 2 vai 3 trauciņus un sēt tajos sēkliņas pamīšus – kamēr vienā  raža ir gatava ēšanai, otrā jau sāksies process – tādā veidā jums visu laiku būs gatavi dīgsti.