Sēklu diedzēšanas komplekts

​Pērc šeit:
https://www.etsy.com/shop/FoxRosalita

Pie pirkuma detaļām, uzrādiet telefonu/pakomātu, lai varam veikt sūtijumu 

Neglazēts māla diedzēšanas trauks nodrošina sēkliņām ideālus apstākļus dīgšanai – tie ir ļoti līdzīgi dabiskam dīgšanas procesam zemē! Māls ir porains, tas labi absorbē ūdeni, nodrošinot vajadzīgo mitrumu un ventilāciju sēkliņām. Tumsa sēkliņām nodrošina izcilu garšas  kvalitāti un labākās uzturvērtības,  jo dabiski arī augsnē sēkliņas dīgst tumsā.
Vāciņs vajadzīgs arī , lai mitrums neizgarotu un sēkliņas neizkalstu!

Kā diedzēt:
• sēkliņas uzbriedina - iemērc  ūdenī un atstāj uz 12h
• sietiņu iemērc ūdenī, lai porās sasūcas mitrums
• pārliek sēkliņas diedzējamā traukā, noskalo  zem krāna
• uzlieciet vāciņu un atstājiet dīgt
• atkarībā no šķirnes – sēkliņas būs sadīgušas pēc 2-5 dienām,  un tās ir gatavas lietošanai
• skalošanu un ūdens maiņu uz šķīvīša veiciet katru dienu
• ja vēlaties dīgstus audzēt tālak – novietojiet trauciņu uz loga, lai tās sāk augt un zaļot.
• sadīgušās sēkliņas var labi uzglabāt ledusskapī (3-4 dienas)
Lai patstāvīgi nodrošinātu sev ražu un dauzdveidību– iesakam lietot 2 vai 3 trauciņus un sēt tajos sēkliņas pamīšus – kamēr vienā  raža ir gatava ēšanai, otrā jau sāksies process – tādā veidā jums visu laiku būs gatavi dīgsti.